Custom jeans

The best jeans

in the world

Waarom zou je genoegen nemen met een standaard jeans als je kunt genieten van het ultieme comfort en de perfecte pasvorm van een jeans op maat? Bij De Kleermakers geloven we in het belang van kleding die niet alleen goed past, maar ook echt bij jou past.

Een jeans op maat biedt een scala aan voordelen die je niet vindt in off-the-rack opties. Allereerst is er de pasvorm. Met maatwerk kun je de exacte taillemaat, beenlengte en pasvorm kiezen die het beste bij jouw lichaamstype en stijl passen.

Maar maatwerk gaat verder dan alleen de pasvorm. Met onze uitgebreide selectie van hoogwaardige denimstoffen kun je ook de kleur, textuur en zelfs de wassing van je jeans kiezen, waardoor je een uniek kledingstuk kunt creëren dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke smaak.

knopen en details
knopen en details

Jij bent de designer van je eigen unieke jeans

Handgemaakt voor de

toekomst

In onze inzet voor duurzame mode worden al onze jeans op bestelling met de hand vervaardigd, wat overproductie voorkomt en afval minimaliseert. Ons wasproces onderscheidt zich doordat we 45% minder water gebruiken dan conventionele jeansmerken. Bovendien gaan we nog een stap verder door 80% van het gebruikte water tijdens het wassen te recyclen en opnieuw te gebruiken. Het gebruik van biologische, natuurlijke en gecertificeerde producten in onze wasafdeling verbetert niet alleen de kwaliteit van de jeans, maar beschermt ook het welzijn van werknemers, consumenten en de ecosystemen van onze planeet. Door een doordachte verzendstrategie te hanteren, verzenden we bestellingen wekelijks, waardoor de koolstofemissies die gepaard gaan met transport effectief worden verminderd.

De meest gestelde vragen op een rijtje

Een jeans op maat kost gemiddeld 349,- euro. Afhankelijk van de type wassing en verschillende opties.

Gemiddeld duurt dit 3-4 weken vanaf het moment dat je bij ons in de winkel bent geweest om te meten.

Met het meten houden we rekening met je lichaamsmaten. Mocht je een nieuwe jeans willen hebben, zullen we je maat altijd nog even controleren. Zien we dat er veranderingen nodig zijn? Dan passen we dat direct even aan. Zo heb jij altijd de perfecte pasvorm.

We werken alleen met de beste stoffenleveranciers

Loro Piana Logo
Reda logo
Drago logo
Cerruti logo
Fratelli tallia di delfino Logo

De Kleermakers

Zuideinde 8

7941 GH Meppel

Mail: info@de-kleermakers.nl

Tel. +31623983732

×